Акція “Розвивай себе”

Акція “Розвивай себе”

18 березня у рамках акції «Розвивай себе» команда волонтерів «Поруч» завітала до Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Родина”, що у с.Сезенків.

Заклад створений у січні 2000 року для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Соціальна, психологічна, педагогічна реабілітація передбачає здійснення заходів виховного характеру, спрямованих на корекцію навчання, емоційного стану дитини, формування особистісних якостей, котрі сприятимуть інтеграції дитини у суспільство.

Цього разу предметом основного майстер-класу виступив оберіг «Підкова з крупами» – як символ захисту. Цікаво те, що діти створювали різні, свої унікальні обереги, тим самим підкреслюючи власну неординарність та фантазію. За цей майстер-клас дякуємо Юрію Петренку.

Також вихованці мали можливість проявити себе, створюючи фігури орігамі під керівництвом Тоні та Олі Воропай.

Заряду та ентузіазму діток після майстер-класів вистачило й на веселі спортивні конкурси, ігри та просто приємне проводження часу з нашими волонтерами. І, звісно, не обійшлося без солодких подарунків, які приготувала Ольга Говорун.

Окрему подяку висловлюємо Галині Шовкопляс – доценту кафедри зарубіжної літератури Київського університету імені Бориса Грінченка за надані дітям канцтовари, Марії Тищенко, Надії Говорун, Вікторії Мірошник – за одяг та подарунки. Ваша участь у поїздці – безцінна.
А команді волонтерів дякуємо за дитячі посмішки та приємні враження.