Відбувся шостий модуль проекту “Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем внутрішньо переміщених осіб та постраждалого від конфлікту населення в Україні”

Відбувся шостий модуль проекту “Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем внутрішньо переміщених осіб та постраждалого від конфлікту населення в Україні”

20-22 грудня відбувся шостий модуль, а також заключні три тренінги із серії 20-ти тренінгів активної фази проекту “Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем внутрішньо переміщених осіб та постраждалого від конфлікту населення в Україні” Міжнародної організації з міграції, що реалізується за підтримки ЄС.

ВГО “Поруч” є виконавчим партнером МОМ даного проекту, який здійснюється під керівництвом Aрсена Келичавого.

Перший день тренінгів містив у собі тематику основ менеджменту безпеки.

Тренери Олександр Потій та Савва Чуйков разом з учасниками розглянули наступні блоки: “Правила інформаційної безпеки в зоні проведення АТО”; “Перша домедична допомога”; “Безпечна поведінка в штатних ситуаціях”; “Правила та методи організації роботи та управління персоналом ГО під час виконання завдань в зоні проведення АТО”.

Наступний день виявився не менш насиченим, адже мова йшла про Фінансовий менеджмент, а саме – як управляти доходами та  витратами громадської організації. Тренери: Олег Серняк і Мар’ян Манько.

За допомогою теми останнього дня – “Комунікації ГО та PR” – учасники закріпили усі набуті знання.

Експерти-тренери Oксанa Meльник та Олег Серняк розкрили такі питання: “Комунікаційні технології як ефективний інструмент розвитку ГО”, “Роль ЗМІ у вирішенні важливих соціальних проблем”, “Ефективний особистісний діалог”.

Наприкінці учасники були нагороджені сертифікатами.

А свідченням подальшої співпраці став Етичний Кодекс, розроблений та підписаний двадцяти п’ятьма ГО з різних куточків України.

МИ УСІ – ПОРУЧ!