Другий англомовний табір у Каховці !

Другий англомовний табір у Каховці !

З 28 червня по 3 липня у м. Каховка пройшов другий тур щорічного англомовного табору для учнів 811 класів. Захід було організовано волонтерами ГО «ВГО  «Поруч» за підтримки міського голови Каховки Андрія Дяченка.  

Кмітливі та непосидючі каховські школярі, що прагнуть краще знати якомога більше мов та побажали отримати практику спілкування американським варіантом англійської з її носієм, із превеликим задоволенням і користю провели цей час у таборі з волонтеркою університету Лоуренс (США) Ніною Вілсон. Крім безпосередньо англійської мови, всі разом українською  вивчали географію своєї Батьківщини та Сполучених Штатів Америки, гралися й співали пісень, відвідували майстер-класи від Каховської станції юних техніків. Усім табором подорожували вулицями рідного міста, навіть французькою складали розповіді про мальовничу природу двох країн. Багато цікавого дізнались при відвідуванні Каховського історичного музею від його завідувачки Світлани Сідьолкіної.

У свою чергу, крім волонтерської роботи, дуже приємні враження американській гості залишив наш сонячний Південь України від відвідування Азовського та Чорного морів, мандрівки на острів Джарилгач, де створений Національний природний парк, та цілюще рожеве Лімурійське озеро на Сиваші.

По закінченні мовного табору Каховським міським головою було вручено сертифікати кожному учаснику та подяки – всім організаторам. Діти й дорослі у теплій, невимушеній обстановці ділились враженнями та побажаннями на наступний рік, прощалися з Ніною Вілсон. Нехай їй щастить! І до зустрічі!

.