Творчий вечір гуртка “Відеозйомка та монтаж”

Творчий вечір гуртка “Відеозйомка та монтаж”

23 грудня в актовій залі Центру “Сфера” пройшов творчий вечір гуртка “Відеозйомка та монтаж” з показом кращих робіт вихованців та нагородженням найактивніших з них.
Партнером заходу виступила Всеукраїнська громадська організація “Поруч”, яка нагородила вихованців почесними дипломами та цінними призами. Також кожен глядач заходу мав змогу креативно проявити себе у конкурсі селфі з інсталяціями на сцені. Переможці конкурсу отримали сертифікати Bodo.
Родзинкою вечора стали виступи школи сучасного танцю “DreamTeam”, стендапера Тіма Бонда з виступом про тренди 2017 року та чарівної LunaRine з двома композиціями.
Вихованці та керівник гуртка “Відеозйомка та монтаж” вдячні кожному, хто завітав на захід. Організатори даного заходу висловлють окрему подяку в підготовці та проведенні вечора методисту Центру “Сфера” Ельвірі Калениченко, викладачу гуртка “Художнє мистецтво” Олені Лєпнуховій, особисто вихованцям гуртка “Відеозйомка та монтаж” Артуру Мамедову (за створення постерів заходу) та Анні Сімон (за створення декорації оленя), керівнику театрального гуртка Олегу Ковальчуку (за консультації в проведенні заходу), координатору ВГО “Поруч” Христині Гиренко.