“Школа Волонтерів” у Білій Церкві

“Школа Волонтерів” у Білій Церкві

Тренери ВГО «Поруч» Кристина Гиренко та Oльга Воропай відвідали місто Біла Церква, де 15 грудня 2017р. провели Школу Волонтерів. Як і зазвичай під час реалізації цього проекту в інших містах України, учасники отримували теоретичні знання та набували практичних навичок, що стануть необхідними для реалізації соціальних проектів у майбутньому.
Активні представники місцевої громади разом із тренерами обговорювали історію волонтерського руху, визначали мету і ціль волонтерського проекту, розбирали поняття «волонтер» та його цінності, ознайомились з основами командної роботи, обговорювали важливість спілкування та ефективної комунікації.

Також був проведений тренінг на тему лідерства та його ролі в команді, опрацьовані питання про форми управління і висвітлені позитивні й негативні аспекти кожної з них та розглянуті конкретні приклади через призму реальної дійсності.
Школа Волонтерів продовжує свою роботу, а отже, як і раніше, кожен бажаючий може долучитися до нас, і ми приїдемо з цікавими й корисними тренінгами у вашу громаду. Якщо у вас добре серце і ви приносите добро іншим, то воно вернеться до вас сторицею і добрі діла будуть обов’язково оцінені!