Школа “Школа Волонтерів” для студентів Української Академії Лідерства у Миколаєві

Школа “Школа Волонтерів” для студентів Української Академії Лідерства у Миколаєві

27 жовтня тренінги у рамках проекту «Школа Волонтерів» було проведено для студентів Української Академії Лідерства у місті Миколаїв.

Близько 40 молодих та ініціативних активісти з різних регіонів обговорили сутність волонтерського руху та його перспективи в Україні, суспільний вибір, взаємодію громади та влади. Окрім цього, студенти УАЛ Миколаїв поділилися власними ідеями проектних ідей, що вони планують реалізовувати у Корабельному районі міста Миколаєва.

Учасники тренінгу також обговорили проблему мову ненависті онлайн та офлайн, а також долучилися до компанії Ради Європи “No Hate Speech Movement”.

Тренерами виступили активісти ВГО «Поруч» Віталій Паздрій та Владислав Дементьєв.

«Школа Волонтерів» – соціальний проект ВГО «Поруч», метою якого є створення нової соціальної мережі активних громадян, здатних розвивати конструктивний діалог між громадою та владою у реалізації соціальних проектів та локальних ініціатив.

Українська Академія Лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, основним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл, що базується на основі цінностей та виховання лідерських якостей і навиків.