Конкурс: впровадження стандартів безпечного харчування в закладах освіти Донецької і Луганської областей

Конкурс: впровадження стандартів безпечного харчування в закладах освіти Донецької і Луганської областей

Конкурс з проведення навчально-практичних заходів з впровадження стандартів безпечного харчування в закладах освіти Донецької і Луганської областей.

Конкурс відбувається в рамках проєкту «Впровадження санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов, які не відповідають санітарним нормам, в їдальнях державних закладів освіти в Донецькій і Луганській областях (на підконтрольних Уряду України територіях)»

Проєкт реалізовують ВГО «ПОРУЧ» і МБФ «Жовто-Блакитні Крила» у партнерстві з ChildFundDeutschland, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Мета конкурсу: Підвищення знань і навичок освітян і представників батьківських комітетів з організації безпечного середовища, яке базується на нормах і стандартах ХАСП, методах профілактики інфекційних і вірусних захворювань.

Умови конкурсу: В конкурсі можуть взяти участь представники батьківських комітетів і педагогічні колективи загальноосвітніх і дитячих дошкільних закладів Донецької і Луганської областей, які спільно виявили зафіксоване зацікавлення в проведенні навчально-практичних заходів з впровадження принципів безпечного харчування і здорового харчування в системі шкільного харчування.

Перевага буде надаватися заявкам, в яких аргументовано зафіксовані потреби в отриманні знань і методичних рекомендаціях з організації контролю безпечності харчових продуктів.

За результатами відкритого конкурсу будуть відібрані 30 груп (педагогічні колективи і батьківські комітети), які представляють середні і дошкільні заклади освіти.

Конкурсні пропозиції мають бути надіслані на електронну адресу: poruchchild@gmail.com Тема листа: «Конкурс серед освітян і батьків».

Термін подання пропозицій: 28.03.2021 до 17.00 за київським часом.