“Управління волонтерами для молодіжних працівників”

“Управління волонтерами для молодіжних працівників”

31 січня відбувся семінар «Управління волонтерами для молодіжних працівників» за організації UN Volunteers UA/ Волонтери ООН

Головною метою зустрічі стало обговорення майбутньої програми «Молодіжний працівник». Власне тому і запросили представників потужних організацій, які працюють з молоддю, аби дізнатися експертну думку після представлення даної програми.

Відповідно до програми другої частини воркшопу, учасники мали змогу більше дізнатися один про одного, їхні діяльність та проекти. За допомогою методики Storytelling активісти представляли свої історії. Приємною несподіванкою став візит заступника Міністра молоді та спорту, пана Олександра Йосиповича Яреми. У своїй  промові він висловив підтримку представників громадських організацій, побажав не зупинятися та продовжувати в тому ж темпі, а також зазначив, що свій кар’єрний шлях теж починав з волонтерства.

Паралельно під час семінару записувалося відео для тренінгу, аби окреслити наскільки важливою є роль волонтерів та професійно-волонтерського менеджменту. Тематика відео охоплювала такі питаня:

– Чому волонтерство важливе?

– Що найважливіше в роботі з волонтерами?

– Якими навичками та знаннями має володіти ефективний менеджер волонтерів?

– Якими кращими практиками по роботі з волонтерами ви хотіли б поділитись?

Представником організації «Поруч» на семінарі була Христина Гиренко.