Міжнародний форум лідерів в галузі кібербезпеки відвідав експерт ВГО “Поруч”

Міжнародний форум лідерів в галузі кібербезпеки відвідав експерт ВГО “Поруч”

Експерт ВГО «Поруч», доктор технічних наук, професор кафедри безпеки інформаційних та комунікаційних систем Харківського національного університету вм. В.Н.Каразіна, заступник головного конструктора АТ Інститут інформаційних технологій Олександр Потій відвідав Міжнародний форум лідерів в галузі кібербезпеки: The U.S.-Ukraine Cybersecurity Partnership.

Україна та Сполучені Штати зіштовхуються з багатьма схожими киберзагрозами та поділяють певні інтереси. Для обговорення цих викликів, а також можливостей, які вони представляють для співпраці у досягненні спільних цілей, Центр з питань кібер та національної безпеки спільно з Посольством України в США скликали Міжнародний форум лідерів з питань кібербезпеки в середу, 7 лютого 2018 року.
Серед доповідачей конференції – Дмитро Шимків, заступник голови Адміністрації Президента України;  американський конгресмен Брендан Бойл, член комітету з питань закордонних справ Палати та спонсор H.R.; Френк Дж. Кіллоффо, директор Центру кібер- та внутрішньої безпеки; Валерій Чалий, Посол України в США; Доктор Лео М. Чалупа, Віце-президент з наукових досліджень, Університет Джорджа Вашингтона;  Роберт Страйер,  Заступник помічника Секретаря з питань кібер і міжнародної комунікації та інформаційної політики Державного департаменту; Олег Дерев’янко, співзасновник та голова Партнерів з питань безпеки інформаційних систем, співзасновник і президент Київської кібер-академії,колишній заступник міністра та начальник штабу Міністерства освіти і науки України та інші.