Від вересня в Україні розпочалась реалізація пілотного проєкту «Введення санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов, які не відповідають санітарним нормам, в їдальнях державних освітніх закладів». Його головною метою є впровадження за допомогою принципів НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) розвитку надійної системи контролю харчових продуктів в закладах освіти.
В рамках проєкту відбудеться практичне безкоштовне навчання щодо ключових положень концепції HACCP, яке значно прискорить процес впровадження світових стандартів і підвищить якість харчування в освітніх закладах.
Реєстраційна форма навчальної програми з впровадження основ НАССР в закладах освіти https://forms.gle/8E62ZZb78zpXYhEDA