Безпечність харчових продуктів: сучасні підходи.

Безпечність харчових продуктів: сучасні підходи.

Радіо програма «У своїй тарілці». Ведуча: Олена Брайченко
Безпечність харчових продуктів: сучасні підходи.
Команда проєкту “School Food Generation”: Марія Тищенко, Людмила Чуркіна
Ефір від 19.01.2021 року

 

—————————————————-
School Food Generation здійснюється в рамках проєкту «Введення санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов, які не відповідають санітарним нормам, в їдальнях державних освітніх закладів у Донецькій і Луганській областях (підконтрольних Уряду Україні)», який реалізують МБФ
Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings
та ВГО Поручу партнерстві з Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland
за фінансової підтримки Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ)